Dinitrol Anti-Roest Center Gosliga & Zn

Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn

Antiroest middel nodig? 

 

Gosliga & Zn is specialist!

 

Antiroest middel nodig? Wij werken er dagelijks mee. Kijk maar naar de video!

Bent u op zoek naar een antiroest middel? Dan bent u bij Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn aan het juiste adres. Wij verkopen namelijk anti-roest middelen in onze webshop. Daarnaast behandelen wij al 35 jaar auto’s tegen corrosie. 

Antiroest middel: welke soorten zijn er?

Wij werken met 3 soorten antiroest middel: 

  • Dinitrol ML
  • Dinitrol 1000
  • Dinitrol Sealant

Om maar met het eerste te beginnen: Dinitrol ML stopt het roestproces. Het wordt aangebracht op alle aangetaste en roestgevoelige delen van de auto. Omdat niet alle corrosie kan worden verwijderd, dringt Dinitrol ML door in de roestlaag en stopt daar het roestproces. Soms zijn er meerdere lagen ML nodig om de roestlaag helemaal te vullen.

Dinitrol 1000 dicht de holle ruimtes. Na Dinitrol ML wordt in de holle ruimtes van een auto Dinitrol 1000 aangebracht. Deze tweede laag zorgt ervoor dat vocht en vuil het metaal niet langer kunnen bereiken. Dinitrol 1000 is zeer geschikt voor het behandelen van holle ruimtes, omdat het tijdens het aanbrengen vloeibaar is maar na droging een dikke, wasachtige laag vormt. Naden en kieren worden daardoor keurig afgedicht.

Dinitrol Sealant beschermt de onderkant tegen vuil. De onderkant en de wielkasten van de auto worden helemaal ingepakt in een laag Dinitrol Sealant (zie foto hieronder). Dit product is zeer sterk en beschermt de eerste laag Dinitrol ML tegen opspattende steentjes, strooizout en ander vuil. Het anti-roest middel droogt niet uit en blijft elastisch, wat voor een nog betere bescherming zorgt. 

Antiroest middel nodig? Wij kunnen uw auto hiermee behandelen, maar verkopen deze ook los in onze webshop.
Antiroest middel nodig? Wij kunnen uw auto hiermee behandelen, maar verkopen deze ook los in onze webshop.

Anti-roest middel zelf aanbrengen of het door ons laten doen?

Een anti-roest middel is geschikt voor eenieder, die de levensduur van zijn of haar auto wil verlengen. U kunt het zelf aanbrengen op een auto, maar u kunt het natuurlijk ook door een van onze professionals laten doen. Dan weet u zeker, dat het goed gebeurt en hoeft u uw eigen handen er niet vuil aan te maken! Wilt u meer info hierover, ga dan eens naar onze pagina Behandelingen. Of neem eens een kijkje op onze fotopagina voor een overzicht van allerlei soorten auto’s, die wij al hebben mogen behandelen. Daarnaast posten wij ook regelmatig over behandelingen op onze Facebook-pagina

De prijs van een antiroest behandeling kunnen wij u echter helaas niet panklaar geven. De kosten zijn onder meer afhankelijk van de hoeveelheid corrosie en eventuele laswerkzaamheden. Voor een zo goed mogelijke opgave van de prijs van een anti roest behandeling aan uw auto, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Onze prijsopgaven zijn vrijblijvend. 

Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn
Mail: info@gosliga.com
Telefoon: 058 213 0850

Een anti-roestmiddel van Dinitrol wordt niet alleen voor auto's, maar ook vaak voor campers gebruikt.
Een anti-roestmiddel van Dinitrol wordt niet alleen voor auto's, maar ook vaak voor campers gebruikt.

Webshop

Het antiroest middel Dinitrol ML, Dinitrol 1000 en Dinitrol Sealant verkopen we los in onze webshop.

Daarnaast bestaat ons bedrijf Gosliga & Zn ook uit een autowasserette, waar u 24/7 terecht kunt om uw auto schoon te maken. 

Vertel een vriend!

Kunnen wij wellicht een kennis van u helpen met het behandelen van roest aan diens auto? Deel deze pagina dan via een van de onderstaande knoppen.
Whatsapp
Follow by Email
MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!
Gosliga & Zn
Dinitrol Anti-Roest Center Schenkenschans 2
8912 AL Leeuwarden
Tel: 058 213 0850
Mail: info@gosliga.com
Scroll naar boven