Dinitrol Anti-Roest Center Gosliga & Zn

Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn

Introductie

Is een anti-roestbehandeling zinvol? Roest maakt geen onderscheid en daarom heeft vrijwel elke auto baat bij een behandeling tegen roest. Dinitrol-Gosliga & zn-antiroest-werkplaats De hele anti-roestbehandeling wordt op deze pagina beschreven. Maar u kunt ook het hele proces bekijken in de 2 minuten durende video hieronder. Liefhebbers die veel tijd in de restauratie van een klassieker hebben gestoken willen hun auto zo goed mogelijk beschermen. Bij bedrijfsauto’s en campers gaat het vooral om een zo lang mogelijke levensduur en bewaken van de veiligheid. In onze werkplaats kunt u daarom gerust een klassieke Citroën DS naast een gloednieuwe ambulance zien staan. Er is één categorie voertuigen die geen behandeling nodig heeft: dat zijn de volledig doorgeroeste auto’s die helaas al niet meer te redden zijn. Wees er daarom op tijd bij en kom langs voor een vrijblijvende inspectie!
Roest rust nooit! Roest tast alle auto’s aan zodra die de fabriekshal verlaten. De ene auto is kwetsbaarder dan de andere. Een auto die in het zuiden van het land rijdt en elke dag in de garage wordt gezet heeft het theoretisch makkelijker dan een auto die in de kustprovincies wordt gebruikt en altijd buiten staat. Toch zegt ook dat niet alles. Roest: zien is weten Ondanks jaren van ervaring komen we nog vaak verrassingen tegen, zowel positieve als negatieve. De ene auto ziet er aan de buitenkant perfect uit maar is van binnen bijna doorgeroest, terwijl de andere een paar zichtbare plekjes heeft maar verder prima in orde is. Weten doen we het pas door te kijken! Dit komt allemaal aan de orde tijdens de beoordeling. TOSHIBA Exif JPEGStap 1: Beoordeling Holle delen? Endoscoop! Een anti-roestbehandeling bij ons bedrijf begint altijd met een grondige inspectie van uw voertuig. Voor het vaststellen van roestvorming kijken we met een endoscoop in uw auto: in de deuren, de chassisbalken en andere holle delen. Duidelijk behandelingsadvies Na de inspectie geven wij aan of uw auto wel of niet succesvol kan worden behandeld. Dit behandeladvies is voor iedere auto uniek en hangt ook af van de wensen van de klant. Soms kan een auto pas zinvol worden behandeld na herstellende laswerkzaamheden of andere ingrepen. Wij adviseren hierover maar voeren dergelijke werkzaamheden niet zelf uit. Prijsopgave vooraf Komt uw auto in aanmerking voor een behandeling, dan bespreken wij met u alle bijzonderheden en eventuele speciale wensen en doen een voorlopige prijsopgave. De behandeling zelf neemt vervolgens minimaal vier volle werkdagen in beslag. De behandeling begint met de voorbereiding.
Stap 2: Voorbereiding
Alleen een schone, droge auto kan effectief tegen roest worden behandeld. Daarom wordt uw auto zeer uitgebreid gereinigd. We verwijderen zoveel mogelijk de afdekplaten en beschermkappen en behandelen erg vuile oppervlakken met een oplosmiddel. Schoon van buiten én van binnen Met water onder zeer hoge druk worden plaatdelen, chassisbalken en holle ruimtes schoongespoten. Onder erg vuile delen komt dan vaak veel roest tevoorschijn. Het tot in de kleinste hoekjes en gaatjes reinigen van de auto neemt zeker enkele uren in beslag. Drogen en demonteren Na het reinigen krijgt de auto zijn wielen weer terug en wordt de droge hal ingereden. De auto moet zeker 48 uur drogen. Hier verwijderen we stoppen, stekkers en andere delen om toegang tot de holle ruimtes te krijgen. Pas dan kan de behandeling beginnen.
Stap 3: Behandeling
Voor de behandeling gebruiken we drie Dinitrol producten: Dinitrol ML, Dinitrol 1000 en Dinitrol Sealant. Dinitrol ML stopt het roestproces Na het afdekken van delen die niet worden behandeld, brengen we Dinitrol ML aan op alle aangetaste en roestgevoelige delen van de auto. Omdat niet alle roest kan worden verwijderd, dringt Dinitrol ML door in de roestlaag en stopt daar het roestproces. Soms zijn er meerdere lagen Dinitrol ML nodig om de roestlaag helemaal te vullen. Dinitrol 1000 dicht de holle ruimtes Na Dinitrol ML wordt in holle ruimtes Dinitrol 1000 aangebracht. Deze tweede laag zorgt ervoor dat vocht en vuil het metaal niet langer kunnen bereiken. Dinitrol 1000 is zeer geschikt voor het behandelen van holle ruimtes omdat het tijdens het aanbrengen vloeibaar is maar na droging een dikke, wasachtige laag vormt. Naden en kieren worden daardoor keurig afgedicht. Dinitrol Sealant beschermt tegen vuil De onderkant en de wielkasten van de auto worden helemaal ingepakt in een laag Dinitrol Sealant. Dit product is zeer sterk en beschermt de eerste laag Dinitrol ML tegen opspattende steentjes, strooizout en ander vuil. Het product droogt niet uit en blijft elastisch, wat voor een nog betere bescherming zorgt. Na deze behandeling is uw auto voor vele jaren beschermd tegen roest!
Stap 4: Aflevering
Alle gedemonteerde delen monteren we weer op uw auto. Sierlijsten en andere metalen delen krijgen nog een likje Dinitrol 1000 mee. De auto krijgt nog een keer een grondige reinigingsbeurt en wordt in de was gezet. Oude liefde roest niet (meer) Jaarlijkse inspectie Na deze laatste stap is de auto helemaal klaar en staat glimmend en goed beschermd tegen roest voor u klaar. Na aflevering kunt u elk jaar gebruik maken van een gratis inspectie. Ook bescherming nodig? Als u wilt weten of een anti-roestbehandeling ook voor uw auto zinvol is, neem dan vrijblijvend contact op met ons bedrijf. Of kom direct bij ons langs!
MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!
Gosliga & Zn
Dinitrol Anti-Roest Center Schenkenschans 2
8912 AL Leeuwarden
Tel: 058 213 0850
Email: info@gosliga.com
Scroll naar boven