Dinitrol Anti-Roest Center Gosliga & Zn

Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn

Dinitrol behandeling nodig? 

Gosliga & Zn is specialist!

Dinitrol behandeling nodig? Dat is dagelijkse kost voor ons. Kijk maar naar de video!

Bent u op zoek naar een Dinitrol behandeling? Dan bent u bij Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn aan het juiste adres. Wij tectyleren auto’s namelijk al 35 jaar tegen roest met dit middel! 

Hoe werkt zo’n Dinitrol behandeling?

Een Dinitrol behandeling begint bij ons altijd met een grondige inspectie van het voertuig. Na de inspectie geven wij aan of wij uw auto wel of niet tegen roest kunnen behandelen. Soms moet een auto eerst gelast worden, voordat we kunnen beginnen. 

Daarna reinigen wij de auto zeer uitgebreid en verwijderen we de roest zoveel mogelijk. Vervolgens brengen we Dinitrol ML aan op alle aangetaste en roestgevoelige delen van de auto. Omdat je een auto nooit volledig kunt ontroesten, dringt het goedje door tot in de roestlaag. En zorgt het daar voor een volledige roest stop. Soms zijn er meerdere lagen nodig om de roestlaag helemaal te vullen. Wij brengen de ML aan volgens een puntenschema van de fabrikant. 

Dinitrol ML wordt aangebracht volgens een voor elke auto verschillend puntenschema.
We brengen Dinitrol ML aan volgens een voor elke auto verschillend puntenschema.

Na de ML, brengen we in de holle ruimtes van een auto Dinitrol 1000 aan. Deze tweede laag zorgt ervoor dat vocht en vuil het metaal niet langer kunnen bereiken. Dinitrol 1000 is zeer geschikt voor het behandelen van holle ruimtes. Dit komt omdat het tijdens het aanbrengen vloeibaar is, maar na droging een dikke, wasachtige laag vormt. Naden en kieren worden daardoor keurig afgedicht.

De onderkant en de wielkasten van de auto worden helemaal ingepakt in een laag Dinitrol Sealant (zie foto hieronder). Dit product is zeer sterk en beschermt de eerste laag ML tegen opspattende steentjes, strooizout en ander vuil. 

Na afloop van elke tectyl behandeling met Dinitrol, maken wij uw auto van binnen en buiten weer helemaal schoon. Kijk voor meer info op onze pagina Behandelingen. Kijk op onze fotopagina voor een overzicht van allerlei soorten auto’s, die wij al hebben mogen behandelen. Daarnaast posten wij ook regelmatig over behandelingen op onze Facebook-pagina

Dinitrol behandeling nodig? Gosliga & Zn is specialist!
Dinitrol behandeling nodig? Gosliga & Zn is specialist!

Kosten van een Dinitrol behandeling

De kosten van een Dinitrol behandeling kunnen wij u helaas niet panklaar geven. Dit is onder meer afhankelijk van de hoeveelheid corrosie en eventuele laswerkzaamheden. Voor een zo goed mogelijke opgave van de kosten van een anti roest behandeling aan uw auto, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Onze prijsopgaven zijn vrijblijvend. 

Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn
Mail: info@gosliga.com
Telefoon: 058 213 0850

Een anti-roestmiddel van Dinitrol wordt niet alleen voor auto's, maar ook vaak voor campers gebruikt.
Wij gebruiken de anti-roestmiddelen van Dinitrol niet alleen voor auto's, maar ook voor campers.

Losse verkoop van Dinitrol producten in onze webshop

Wij kunnen u ook helpen, als u alleen tectyl spray zoekt. De producten Dinitrol ML, Dinitrol 1000 en Dinitrol Sealant verkopen we namelijk ook los in onze webshop.

Daarnaast bestaat ons bedrijf Gosliga & Zn ook uit een autowasserette, waar u 24/7 terecht kunt om uw auto schoon te maken. 

Vertel een vriend!

Kunnen wij wellicht een kennis van u helpen met een Dinitrol behandeling? Deel deze pagina dan via een van de onderstaande knoppen.
Whatsapp
Follow by Email
MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!

Gosliga & Zn
Dinitrol Anti-Roest Center
Schenkenschans 2
8912 AL Leeuwarden
Mail: info@gosliga.com
Telefoon: 058 213 0850

Scroll naar boven