Dinitrol Anti-Roest Center Gosliga & Zn

Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn

Dinitrol ML behandeling nodig? 

Gosliga & Zn is specialist!

Dinitrol ML behandeling nodig? Dat is dagelijkse kost voor ons. Kijk maar naar de video!

Bent u op zoek naar een behandeling met Dinitrol ML? Dan bent u bij Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn aan het juiste adres. Wij verkopen dit anti-roestmiddel namelijk in onze webshop. Daarnaast behandelen wij al 35 jaar auto’s tegen roest met ‘ML’. 

Hoe werkt zo’n anti-roestbehandeling?

Een anti-roestbehandeling met Dinitrol ML begint bij ons altijd met een grondige inspectie van het voertuig. Na de inspectie geven wij aan of uw auto wel of niet een succesvolle anti roest behandeling kan krijgen. Soms moet een auto eerst gelast worden, voordat we hem kunnen behandelen. 

Daarna reinigen wij de auto zeer uitgebreid en verwijderen we de roest zoveel mogelijk. Pas daarna kunnen wij uw auto behandelen. We brengen de ML aan op alle aangetaste en roestgevoelige delen van de auto. Omdat niet alle roest kan worden verwijderd, dringt het goedje tot door in de roestlaag en stopt het daar het roestproces. Soms zijn er meerdere lagen nodig om de roestlaag helemaal te vullen. Wij brengen de ML aan volgens een puntenschema van de fabrikant. Een schema, dat voor elke auto weer verschillend is. 

Dinitrol ML wordt aangebracht volgens een voor elke auto verschillend puntenschema.
We brengen Dinitrol ML aan volgens een voor elke auto verschillend puntenschema.

Na de ML, brengen we in de holle ruimtes van een auto Dinitrol 1000 aan. Deze tweede laag zorgt ervoor dat vocht en vuil het metaal niet langer kunnen bereiken. Dinitrol 1000 is zeer geschikt voor het behandelen van holle ruimtes omdat het tijdens het aanbrengen vloeibaar is, maar na droging een dikke, wasachtige laag vormt. Naden en kieren worden daardoor keurig afgedicht.

De onderkant en de wielkasten van de auto worden helemaal ingepakt in een laag Dinitrol Sealant (zie foto hieronder). Dit product is zeer sterk en beschermt de eerste laag ML tegen opspattende steentjes, strooizout en ander vuil. Het anti-roest middel droogt niet uit en blijft elastisch, wat voor een nog betere bescherming zorgt. 

Na afloop van elke behandeling, maken wij uw auto van binnen en buiten weer helemaal schoon. Kijk voor meer info op onze pagina Behandelingen. Kijk op onze fotopagina voor een overzicht van allerlei soorten auto’s, die wij al hebben mogen behandelen. Daarnaast posten wij ook regelmatig over behandelingen op onze Facebook-pagina

Antiroest middel nodig? Wij kunnen uw auto hiermee behandelen, maar verkopen deze ook los in onze webshop.

Kosten van een anti roest behandeling

De kosten van een anti roest behandeling kunnen wij u echter helaas niet panklaar geven. Dit is onder meer afhankelijk van de hoeveelheid corrosie en eventuele laswerkzaamheden. Voor een zo goed mogelijke opgave van de kosten van een anti roest behandeling aan uw auto, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Onze prijsopgaven zijn vrijblijvend. 

Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn
Mail: info@gosliga.com
Telefoon: 058 213 0850

Een anti-roestmiddel van Dinitrol wordt niet alleen voor auto's, maar ook vaak voor campers gebruikt.
Wij gebruiken de anti-roestmiddelen van Dinitrol niet alleen voor auto's, maar ook voor campers.

Losse verkoop van Dinitrol ML in onze webshop

De producten Dinitrol ML, Dinitrol 1000 en Dinitrol Sealant verkopen we ook los in onze webshop.

Daarnaast bestaat ons bedrijf Gosliga & Zn ook uit een autowasserette, waar u 24/7 terecht kunt om uw auto schoon te maken. 

Vertel een vriend!

Kunnen wij wellicht een kennis van u helpen met een behandeling met ML? Deel deze pagina dan via een van de onderstaande knoppen.
Whatsapp
Follow by Email
MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!
Gosliga & Zn
Dinitrol Anti-Roest Center Schenkenschans 2
8912 AL Leeuwarden
Tel: 058 213 0850
Mail: info@gosliga.com
Scroll naar boven