Dinitrol Anti-Roest Center Gosliga & Zn

Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn

Onderkant auto behandelen tegen roest?

 

Gosliga & Zn is specialist!

 

 

De onderkant van een auto behandelen tegen roest, is voor ons dagelijkse kost. Kijk maar naar de video!

De onderkant van een auto behandelen tegen roest, dat is iets waar wij van Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn in gespecialiseerd zijn. Wij doen het al 35 jaar! In de strijd tegen corrosie, beschermen wij elke dag de meest kwetsbare plekken van een auto. Niet alleen de onderkant of het chassis, maar ook de wielkasten en de bovenkant van een auto, de carrosserie.

De onderkant van een auto behandelen tegen roest; hoe werkt dat?

Het behandelen van de onderkant van een auto tegen roest, begint bij ons bedrijf altijd met een grondige inspectie. Na de inspectie geven wij aan of uw auto wel of niet een succesvolle anti roest behandeling kan krijgen. Soms moet een auto eerst gelast worden, voordat we hem kunnen behandelen. 

Daarna wordt de auto zeer uitgebreid gereinigd en wordt de roest zoveel mogelijk verwijderd. Pas daarna kunnen wij uw auto behandelen met Dinitrol ML, Dinitrol 1000 en Dinitrol Sealant. Met deze producten stoppen wij niet alleen de corrosie. Maar tectyleren wij ook de oude roestplekken, zodat vocht en vuil er niet meer bij kunnen komen. Zo kan er dus niet opnieuw roest ontstaan en beschermen wij uw auto voor vele jaren tegen roest.

Na afloop van elke behandeling, maken wij uw auto van binnen en buiten weer helemaal schoon. Kijk voor meer info op onze pagina Behandelingen.

De onderkant van uw auto behandelen tegen roest? Bij Gosliga en Zn pakken wij dat gedegen aan, zoals u ziet.
De onderkant van uw auto behandelen tegen roest? Bij Gosliga en Zn pakken wij dat gedegen aan, zoals u ziet. Na een behandeling, is een auto voor vele jaren beschermd tegen roest!

Het behandelen van de onderkant van een auto tegen roest, voor wie is dat?

Een anti roest behandeling is geschikt voor eenieder, die de levensduur van zijn of haar auto wil verlengen. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en overheden. En behandelen en beschermen tegen corrosie vaak de volgende voertuigen:

  • nieuwe auto
  • oldtimer
  • camper
  • terreinwagen of 4 x 4
  • brandweerwagen
  • ambulance
  • bestelbus
  • vrachtwagen
  • zoutstrooier

Kijk op onze fotopagina voor een overzicht van allerlei soorten auto’s, die wij al hebben mogen behandelen. Daarnaast posten wij ook regelmatig over behandelingen op onze Facebook-pagina

Het beschermen tegen roest doen we vaak voor eigenaren, die de levensduur van hun auto willen verlengen. Zo behandelen we veelal zakelijke auto's als bestelbussen en brandweerwagens, maar ook klassieke auto's en campers.
Het behandelen van de onderkant van een voertuig tegen roest doen we niet alleen bij auto's, maar ook vaak bij campers.

Vrijblijvende prijsopgave van bescherming tegen roest

U wilt graag weten wat de kosten zijn van het behandelen van de onderkant van uw auto tegen roest? De prijs van een behandeling kunnen wij u helaas niet panklaar geven. De kosten zijn onder meer afhankelijk van de hoeveelheid roest en eventuele laswerkzaamheden. Voor een zo goed mogelijke opgave van de prijs van het tectyleren van uw auto, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Onze prijsopgaven zijn vrijblijvend. 

Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn
Mail: info@gosliga.com
Telefoon: 058 213 0850

Webshop

Voor onze behandelingen gebruiken we de producten Dinitrol ML, Dinitrol 1000 en Dinitrol Sealant. Deze verkopen we ook los in onze webshop.

Daarnaast bestaat ons bedrijf Gosliga & Zn ook uit een autowasserette, waar u 24/7 terecht kunt om uw auto schoon te maken. 

 

Vertel een vriend!

Kunnen wij wellicht een kennis van u helpen met het beschermen van diens auto tegen roest? Deel deze pagina dan via een van de onderstaande knoppen.
Whatsapp
Follow by Email
MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!
Gosliga & Zn
Dinitrol Anti-Roest Center Schenkenschans 2
8912 AL Leeuwarden
Tel: 058 213 0850
Mail: info@gosliga.com
Scroll naar boven