Dinitrol Anti-Roest Center Gosliga & Zn

Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn

Roest aan uw auto behandelen? 


Gosliga & Zn is specialist!

 

Roest aan een auto behandelen? Voor ons dagelijkse kost. Kijk maar naar de video!

Roest behandelen van een auto, dat is iets waar wij van Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn in gespecialiseerd zijn. Wij doen het al 35 jaar! Elke dag behandelen wij corrosie op de meest kwetsbare plekken van de auto:

 • carrosserie
 • chassis
 • wielkasten

Wat houdt een anti-roest behandeling in?

Een anti-roestbehandeling bij ons bedrijf begint altijd met een grondige inspectie van het voertuig. Na de inspectie geven wij aan of uw auto wel of niet een succesvolle anti roest behandeling kan krijgen. Soms moet een auto eerst gelast worden, voordat we hem kunnen behandelen. 

Daarna wordt de auto zeer uitgebreid gereinigd en wordt de roest zoveel mogelijk verwijderd. Pas daarna kunnen wij uw auto behandelen met Dinitrol ML, Dinitrol 1000 en Dinitrol Sealant. Met deze producten stoppen wij niet alleen de corrosie. Maar tectyleren wij ook de oude roestplekken, zodat vocht en vuil er niet meer bij kunnen komen. Zo kan er dus niet opnieuw roest ontstaan. 

Na afloop van elke behandeling, maken wij uw auto van binnen en buiten weer helemaal schoon. Kijk voor meer info op onze pagina Behandelingen.

Anti roest behandeling van een auto
De anti roest behandeling van een auto duidelijk in beeld: door het chassis te tectyleren, komen vocht en vuil niet meer bij het metaal. En kan dus geen nieuwe corrosie ontstaan.

Roest aan een auto behandelen; voor wie is dat?

Een anti roest behandeling is geschikt voor eenieder, die de levensduur van zijn of haar auto wil verlengen. Wij werken zowel voor particulieren als bedrijven en overheden. En behandelen en beschermen tegen corrosie vaak de volgende voertuigen:

 • nieuwe auto
 • oldtimer
 • camper
 • terreinwagen of 4 x 4
 • brandweerwagen
 • ambulance
 • bestelbus
 • vrachtwagen
 • zoutschepper

Kijk op onze fotopagina voor een overzicht van allerlei soorten auto’s, die wij al hebben mogen behandelen. Daarnaast posten wij ook regelmatig over behandelingen op onze Facebook-pagina

Een anti roest behandeling vindt vaak plaats aan een nieuwe of juist klassieke auto, maar wij behandelen ook regelmatig een camper.
Een anti roest behandeling vindt vaak plaats aan een nieuwe of juist klassieke auto, maar wij behandelen ook regelmatig een camper.

Vrijblijvende prijsopgave van roest behandelen

Roest aan uw auto en u wilt graag weten wat de kosten zijn van het behandelen? De prijs van een behandeling kunnen wij u helaas niet panklaar geven. De kosten zijn onder meer afhankelijk van de hoeveelheid roest en eventuele laswerkzaamheden. Voor een zo goed mogelijke opgave van de prijs van een anti-roest behandeling aan uw auto, kunt u het beste direct contact met ons opnemen. Wij informeren u graag over de kosten van een tectyl behandeling. Onze prijsopgaven zijn vrijblijvend. 

Dinitrol anti roest center Gosliga & Zn
Mail: info@gosliga.com
Telefoon: 058 213 0850

Webshop

Voor onze behandelingen gebruiken we de producten Dinitrol ML, Dinitrol 1000 en Dinitrol Sealant. Deze verkopen we ook los in onze webshop.

Daarnaast bestaat ons bedrijf Gosliga & Zn ook uit een autowasserette, waar u 24/7 terecht kunt om uw auto schoon te maken. 

 

Vertel een vriend!

Kunnen wij wellicht een kennis van u helpen met het behandelen van roest aan diens auto? Deel deze pagina dan via een van de onderstaande knoppen.
Whatsapp
Follow by Email
MAAK DIRECT EEN AFSPRAAK!
Gosliga & Zn
Dinitrol Anti-Roest Center Schenkenschans 2
8912 AL Leeuwarden
Tel: 058 213 0850
Mail: info@gosliga.com
Scroll naar boven